O tânără din Botoşani a locuit sub acelaşi acoperiş cu mari vedete hollywood-iene

Andra Copocean
Foto: Buna Ziua Iasi

La 23 de ani, o tanara din Iasi a reusit sa petreaca timpul alaturi de vedete nominalizate la Oscar • Andra Copocean este originara din Botosani si a studiat la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi • In aventura sa pe alte meleaguri, Andra s-a aflat la un pas de moarte

Andra Copocean este o tanara originara din Botosani ce a studiat la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi. In urma cu 2 ani de zile, prin programul Work and Travel, aceasta a ajuns in Statele Unite. La doar 23 de ani, tanara studenta avea sa traiasca aventura vietii sale. Desi la primul sau loc de munca nu a avut succes, norocul avea sa ii surada pe o insula uitata de ochii lumii. Muncind ca receptionera la un hotel, aceasta a avut norocul sa aiba, printre oaspeti, vedete din lumea show-biz-ului american. Situat pe o insula mai retrasa, Martha’s Vineyard, unde marile corporatii nu isi au locul, vedetele din Statele Unite aleg sa petreaca timpul liber in liniste, alaturi de familie sau prieteni. Actorul nominalizat la Oscar, Adam Sandler, sau protagonistul celebrului serial Monk, Tony Shalhoub, sunt doar cateva din vedetele ce aleg sa mearga pe insula. „In hotelul in care lucram, am avut onoarea sa avem ca oaspeti actori ca Adam Sandler, sau pe protagonistul celebrului serial Monk, Tony Shalhoub, care a venit impreuna cu nevasta sa. Stiu ca in urma cu doi ani, la unul din hotelurile din apropiere, presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a venit pentru un weekend alaturi de familia sa”, a spus Andra.

Studenta afirma ca a ramas placut impresionata de modul in care se comportau starurile si de faptul ca nu aveau fite. „Tony Shalhoub care a venit impreuna cu nevasta sa; obisnuiau sa ia micul dejun pe terasa hotelului. Ma asteptam sa aiba fite, insa erau foarte comunicativi si respectuosi cu personalul hotelului si cu celelalte persoane cazate”, a mai spus Andra.

La un pas de moarte, departe de tara

In aventura sa pe meleaguri indepartate, Andra a trait clipe de cosmar. „Trebuia sa ma intorc in tara, cand a avut loc uraganul Sandy. Administratorul hotelului la care am lucrat este si seful departamentului de Pompieri. Cu o seara inainte de marele dezastru, am fost anuntati ca e posibil ca Statele Unite sa fie lovite de un uragan, panica instalandu-se imediat in randul nostru. Zborul cu care trebuia sa ajungem in tara a fost anulat, fiind nevoiti sa stam in stres cateva zile. Odata ajunsa in tara am reusit sa respir usurata, fiind bucuroasa ca am scapat de un dezastru”, a declarat Andra.

Intamplarile mai putin fericite nu au facut-o insa sa cedeze. Pentru viitor, Andra incearca sa prinda un contract ce se extinde si pe perioada iernii. „Sper sa ajung sa lucrez intr-una din statiunile mari si sa pot lucra si pe timpul iernii. Cel mai probabil, la urmatorul contract voi semna si pentru un hotel din Aspen”, a precizat Andra.

Sursa: Buna Ziua Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *