Ghiorghiţă către Portariuc: Nu aş vrea să ajungeţi în situaţia în care să treacă cele patru luni care mai sunt şi să fiţi nevoit să vă daţi demisia!

caini maidaneziFostul viceprimar Florin Ghiorghiţă a cerut, marţi, în şedinţa de Consiliu Local, ca Executivul Primăriei să ia măsuri în ceea ce priveşte aprobarea regulamentului pentru gestionarea câinilor comunitari. Ghiorghiţă a criticat faptul că au trecut câteva luni de la instalarea noii conduceri la Primăria Botoşani şi că nu s-a făcut nimic concret în această direcţie.

A început din nou anul, a trecut şi luna ianuarie şi nu văd regulamentul pentru gestionarea câinilor comunitari. Dacă se va modifica, şi bănui că va fi modificat, presupune o perioadă de minim 30 de zile dezbatere publică, aprobarea în Consiliul Local şi iarăşi o perioadă de minim 30 de zile pentru punerea lui în aplicare. Sincer, nu aş vrea să ajungeţi în situaţia în care să treacă cele patru luni care mai sunt şi să fiţi nevoit să vă daţi demisia, aşa cum aţi promis„, i-a spus Florin Ghiorghiţă primarului Ovidiu Portariuc.

Reprezentanţii municipalităţii au anunţat că vor să promoveze un proiect de hotărâre de modificare a regulamentului privind gestionarea câinilor fără stăpân.  Una dintre prevederile noului regulament face referire la adopţia gratuită a câinilor comunitari de la padocul municipalităţiii. De asemenea, sterilizarea patrupedului va fi gratuită iar prevederea privind eutanasierea câinilor după 14 zile de la capturare, în cazul în care nu sunt revendicaţi, nu va mai exista.

2 thoughts on “Ghiorghiţă către Portariuc: Nu aş vrea să ajungeţi în situaţia în care să treacă cele patru luni care mai sunt şi să fiţi nevoit să vă daţi demisia!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Tot citesc, de-o perioada, articole de „atentionare, amenintare mai voalata sau pe fata, sacaire” la adresa domnului Primar Portariuc, care vin din partea unora de teapa si de probitatea morala incerta – gen Ghiorghita, Iavorenciuc si multi alti „politicieni”.Va rog sa va vedeti barnele din ochii vostri si din timpul conducerii PDL-iste si lasati-l sa conduca mandatul intreg si apoi vom socoti noi alegatorii, nu voi sacalii!.Tu-gheorghita vezi-ti de lungul nasului c-ai furat cat ai putut: cu florari , cu cimitirele, cu autorizatiile si licentele taxi, maxi-taxi.Si de pe viu si de pe mort ai furat si acum?ce vrei?Ai uitat ce-ai facut cu cainii de la padocuri???Acum te dai ranit de Portariuc?Rusine si bun simt n-ai? De fapt ce te intreb?Oricum nu-ntelegi NIMIC!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    in apropierea scolii 14 – exista un mare iubitor de animale care a strans in spatele blocurilor trei generatii de caini (aproximativ 15 caini). Problema este ca cainii au voie in parcare, copii nu, fereasca D-zeu sa treci noaptea prin parcare – te-au rupt. Cine ia masuri. Nu pot sa cred ca angajatii Primariei nu au habar de acest lucru si de multe altele, sau lasa ca merge si asa, taxele le crestem, siguranta cetateanului – ma doare la basca. Vreau o tara ca afara macar pentru copilul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *