Botoşăneanca de la X Factor trece în etapa următoare

trupa red cu francisca dulceanuBotoşăneanca Francisca Dulceanu, care face parte, alături de Oana Roman şi Elena Gordoş, din trupa Red, a trecut de prima etapă a concursului de interpretare muzicală X Factor de la Antena 1. Trupa botoşănencei a intrat prima în concurs, încântând juriul compus din Dan Bittman, Delia Matache şi Cheloo. 

Fetele, antrenate de Delia, au interpretat „Single Ladise” de la Beyonce, obţinând voturile publicului pentru a trece în etapa următoare.
Pe ultimul loc în preferinţele publicului s-a clasat trupa R Familly, alcatuita din Marcel, Gabriela si Gabriel Radulescu, iar la duel au intrat trupa Station 4 si Iulia Glavan. Juratul Dan Bittman a decis sa salveze trupa Station 4 din categoria Deliei Matache. Astfel, in concurs au mai ramas 13 concurenti care se pregatesc pentru cea de-a doua gala live X Factor, sezonul 2.

Din categoria Deliei Matache au trecut mai departe trupele Red, Nord X, 2B si Station 4.

Din categoria lui Cheloo – peste 25 de ani – au ramas in concurs Ioan Man, Natalia Selegean, Tudor Turcu si Dragos Udila.

Din categoria lui Dan Bittman – sub 25 de ani – au trecut mai departe Tudor Todut, Ioana Anuta, Raduly Botond, Nadir Tamiz si Iulia Manolache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *