Fostul prefect Roman depune plangere penala impotriva lui Contac pentru denunt calomnios

Presedintele Partidului Forta Civica Botosani, Cristian Roman
Cristian Roman

Fostul prefect Cristian Roman va face plingere penala impotriva lui Constantin Contac. Asta dupa ce Contac a postat pe blogul sau un material in care spune cum a ajuns el in spatatele gratiilor, lovind in fostul prefect Cristian Roman.

Roman a declarat intr-o conferinta de presa ca in cei opt ani cat a stat pe o functie publica nu a primit nici macar vreo amenda pentru circulatia pe drumurile publice. Cristian Roman a precizat ca cele scrise pe blog nu sunt decat niste aberatii.

Explicatiile stiintifice pentru aberatiile domnului Contac le pot da doar medicii. Pot dovedi cu documente ca intreaga mea activitate de prefect a fost facuta cu respectarea in totalitate a legilor acestei tari. Nu am sa las lucrurile sa se intample asa, am pregatit o plangere penala pentru denunt calomnios. Voi apela la justitie, cred in justitia romana ca sa faca dreptate. Este posibil ca in aceasta combinatie sa existe si persoane care il ajuta sa publice aceste mizerii si care ar putea sa-i stea alaturi si mai departe”, a spus Roman.

La randul sau, fostul primar Catalin Flutur a precizat ca este putin probabil ca intr-o unitate de detentie sa existe calculator si internet.

„Ce, acolo este internet-cafe„, a spus Flutur.

Roman a amintit ca a mai avut un proces cu Constantin Contac, pe care de altfel l-a castigat.

Conţac din închisoare: Am fost ameninţat să nu candidez

5 thoughts on “Fostul prefect Roman depune plangere penala impotriva lui Contac pentru denunt calomnios

    1. Poti sa-mi spui si mie care sunt minciunile? Citesc presa de ceva vreme si m-am saturat sa ma uit la comentarii si sa vad cat de multi vorbesc fara sa stie. De ce nu te-ai uitat pe blogul lui Contac sa vezi ca nu sunt minciuni.

  1. Dati-mi exemplu de un politist de la rutiera care a indraznit sa va opreasca domnule Roman cat ati fost prefect !!! Intrebati ceilati oameni care uneori sunt vanati pentru ca au condus si nu au oprit pe trecerea de pietoni desi erau trecuti cu jumatate de masina de aceasta iar in acel moment un pieton a pus piciorul pe trecere, iar pentru acest lucru li s-au liuat permisul !! Sper ca s-a inteles, nu a oprit pe trecerea de pietoni si nu la trecerea de pietoni !!

    1. Vorbesc in calitate de sofer. Legea este pentru toti nu conteaza functia pe care o detine. Din moment ce nu a fost oprit de politie inseamna ca nu a incalcat legea. De ce a fost schimbat din aceasta functie? Nu facea jocurile celor din USL? Au fost schimbati n oameni pentru a fi puse rudele lui Portariuc si Turcanu.

  2. hai ne lasi dom prefect? da cand faci afirmatii ca a furat milioane de euro, dumneata nu trebuie sa demonstrezi? sau te pronunti asa……nu stiu cine te sfatuie, dar te sfatuie rau! nu starni rahatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *