Un tânăr de 24 de ani, reţinut după omorul de la Dorohoi

sediu ParchetUn tânăr de 24 de ani a fost reţinut, duminică, în urma scandalului care a avut loc în noaptea de 29 spre 30 septembrie şi care s-a soldat cu decesul unui bărbat de 36 de ani. Adrian Constantin Zalinschi a primit mandat de reţinere şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă pentru crimă, după ce a lovit cu bâta un bărbat care avea relaţii de dragoste cu fosta sa iubită.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, pe 30 septembrie, orele 00.45, Poliția Municipiului Dorohoi a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un grup de tineri a intrat, prin forțarea ușii de acces, în locuința lui Ioana I, de 19 ani situată în municipiul Dorohoi și l-au lovit cu corpuri contondente pe concubinul acesteia, Viorel A. din Dorohoi.  În urma cercetărilor efectuate de către o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi s-a stabilit că în data de 30 septembrie, Ioana I. se afla la domiciliul din municipiul Dorohoi, împreună cu fiul său Z.C.A. în vârstă de 1 an şi concubinul său A. Viorel, când în jurul orei 00:30,  Constantin-Adrian Zalinschi, Vasile-Cătălin C., de 21 ani, Andreea-Cătălina C, de 15 ani, Ciprian-Ionuţ, de 17 ani și Mihai Z., de 31ani, au pătruns în imobil, având asupra lor diferite obiecte contondente cu care l-au lovit pe A. Viorel.

În urma loviturilor primite, A. Viorel a fost transportat imediat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru acordarea de îngrijiri medicale, de unde, în dimineața zilei de 30 septembrie a fost transferat la Spitalul Județean Botoșani şi ulterior la Spitalul de Neurochirurgie Iași, în comă grad 2,3.

În cadrul cercetărilor I. Ioana  a relatat faptul că  până în vara acestui an a avut o relație de concubinaj cu Constantin-Adrian Zalinschi, iar pe fondul stării de gelozie, acesta o amenința în permanență cu acte de violență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *