Nova Apaserv va angaja un avocat care să reprezinte instituţia în instanţă

Societatea Nova Apaserv va angaja un avocat care să se ocupe de procesele pe care instituţia le are pe rol.  Asemenea Consiliului Judeţean, şi operatorul de apă va achiziţiona servicii juridice şi de consultanţă. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că cel mai probabil de procesele societăţii Nova Apaserv se va ocupa avocatul Cristian Popovici şi asociaţii săi, adică acelaşi avocat angajat de CJ.

Este vorba de acel dosar în care lichidatorul a cerut în instanţă anularea protocolului prin care a luat fiinţă noua societate. Trebuie să-şi ia un avocat, ca să se lupte cu lichidatorul, pentru că au pierdut procesul de 470 miliarde lei TVA, pe ISPA. Le-am recomandat să ia acelaşi cabinet de avocatură„, a spus Florin Ţurcanu.

Avocatul va fi plătit din bugetul societăţii.

2 thoughts on “Nova Apaserv va angaja un avocat care să reprezinte instituţia în instanţă

  1. probabil trebuie rasplatit POPOVICI pt ceva….ca prea e singurul avocat care rezolva tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mai lasa l pe avocat ca este invinuit prin dosare penale!!!!lasa l sa se apere pe acolo FLORINE!!!!sunt avocati mult peste el!!!!!unii si mai inalti!!!!el acum este MIC!!!!

  2. Daca NovaApaServ are nevoie de un avocat sa descilceasca itele administrate tot de aceasta societate( de fapt, de conducerea ei), atunci juristii angajati nu mai au ce face si trebuie sa fie destituiti, ca fiind necorespunzatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *