Un tânăr de 20 de ani a accidentat un copil după care a fugit

Un tânăr de 20 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Logan, a produs un accident pe strada Săvenilor, după care a părăsit locul faptei. Dumitru R., de 20 ani, din sat Cătămărăști Deal, conducea autoturismul pe strada Săvenilor din direcția Biserica Uspenia către strada Independeței. Într-un moment de neatenţiel, acesta surprinde și accidentează pe minorul L. M. de 5 ani, din municipiul Botoșani, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis, în fugă și fără să se asigure.

În urma accidentului şoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, deplasandu-se la domiciliu unde a fost identificat în jurul orelor 14.40  și fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

 Minorul a fost transportat de către mama sa la Spitalul de Pediatrie Botoșani unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, starea de sănătatea este stabilă și nu au fost puse în evidență leziuni osoase.

Tânărul este cercetat pentru „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *