Gheorghe Iavorenciuc: Mai mulţi membri PNL şi PSD vor trece la Partidul Ecologist, din cauza dictaturii

Gheorghe Iavorenciuc si Mircea Costic
Gheorghe Iavorenciuc si Mircea Costic

Mai mulţi liberali vor trece la Partidul Ecologist Români şi asta din cauză că au fost marginalizaţi de Florin Ţurcanu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, consilierul local al Partidului Ecologist, Gheorghe Iavorenciuc. Acesta susţine că în PNL Botoşani există un grup de interese şi că adevăraţii liberali sunt eliminaţi de Florin Ţurcanu. Şi membri ai PSD vor trece la PER din cauza dictaturii, a mai spus Iavorenciuc.

Liberalii nu se pot manifesta în sânul PNL-ului. Domnul Ţurcanu elimină pe domnul Zvâncă, pe unul, pe altul, ca să îşi aşeze pe poziţii pe cei care pot să faciliteze un alt tip de profit, un altul decât cel politic. În PSD se întâmplă acelaşi lucru. PSD suferă o curăţenie nu tocmai sănătoasă şi mulţi, mulţi membri PSD, supăraţi pe dictatura care există în interior şi-au manifestat dorinţa de a intra în partidul nostru„, a spus Iavorenciuc.

Acesta a precizat că nici măcar în USL nu se întâmplă lucruri serioase şi că reprezentanţii locali ai PNL şi PSD aproape că nu comunică deloc.

2 thoughts on “Gheorghe Iavorenciuc: Mai mulţi membri PNL şi PSD vor trece la Partidul Ecologist, din cauza dictaturii

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu cred asa ceva…nemultumiti or fi si in PSD si in PNL, dar de ce ar trece in PER, un partid minuscul. Doar ca sa dea o palma celor din PSD si PNL…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *