Oamenii valoroşi numiţi de PDL nu vor fi înlocuiţi din funcţii, potrivit lui Ţurcanu

florin turcanuO parte din directorii unor instituţii vor rămâne în funcţii, chiar dacă au fost numiţi de PDL, a declarat Florin Ţurcanu, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL. El a dat drept exemplu cazul inspectorului şcolar de matematică, Sebastian Mihalache, care este şi consilier judeţean al PDL şi care, susţine Ţurcanu, este un bun profesionist pe postul respectiv.

Sunt oameni care într-adevăr sunt buni. Ce interes să îl schimb. Am discutat cu profesorii şi sunt mulţumiţi. Când fac o schimbare nu o fac din birou. Chem directori, profesori, cu expertiză„, a precizat Ţurcanu.

Şi directorii de şcoli care au dovedit că sunt buni manageri şi sunt agreaţi de colectiv vor rămâne cel mai probabil pe posturi.,

4 thoughts on “Oamenii valoroşi numiţi de PDL nu vor fi înlocuiţi din funcţii, potrivit lui Ţurcanu

  1. Schimbarea celor din inspectorat nu ar trebui sa fie in competenta Ministerului Educatiei?
    Sau ce mai conteaza!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    domnilor am avut incredere in dvs. dar se pare ca si voi ne mintiti.. si schimbati chiar si pe cei buni…dezgustator… si pe dna L.M de ce ati schimbat-o?????

  3. Da, am vazut in cazul lui Miluta Jijie -Tranctoras care este cel mai competent director posibil al Memorialului Eminescu de la Ipotesti si e numit de P.D.L. L-ati intarit si i-ati mai dat si o dublura la fel de priceputa in treburile culturii. Bravo de trei ori! dati-i inaite tot asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *