Constantin Cuciureanu, transferat la Botoşani

Constantin Cuciureanu
Constantin Cuciureanu

Afaceristul Constantin Cuciureanu, care a fost condamnat la şase ani de închisoare în afacerea ilegală cu cupoane agricole, a fost transferat în Penitenciarul Botoşani. El a fost mutat de la Bacău la Botoşani la cererea sa.

Cuciureanu va trebui să stea după gratii până cel mai devreme în februarie 2016, când comisia care decide întreruperea executării pedepselor va analiza şi dosarul său.

Cuciureanu a fost capturat, pe 9 februarie, în urma unei acţiuni a Poliţiei. El a fost prins în timp ce se ascundea într-o vilă de lux a unui om de afaceri din Bacău, situată la câţiva kilometri de municipiul Bacău şi se pare că ar fi încercat să fugă. Cuciureanu urmează a fi adus la Botoşani şi încarcerat în Penitenciar.

El a fost condamnat, pe 18 octombrie, la şase ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune,  într-un dosar privind afaceri ilegale cu cupoane agricole, cu un prejudiciu de 420.000 de lei. Curtea Supremă a respins, marţi, recursul formulat de afacerist, menţinând astfel decizia Curţii de Apel Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *