Botoşaniul aşteaptă medalie la Jocurile Olimpice!

familia lui Alin Alexuc
Valeria şi Mihai Alexuc, părinţii luptătorului Alin Alexuc

Botoşaniul va fi reprezentat, marţi, la Jocurile Olimpice de la Londra de unul dintre cei mai în formă sportivi ai momentului. Este vorba despre luptătorul Alin Alexuc, care va intra în competiţie la categoria 96 de kilograme.

El va susţine, luni, cântarul oficial.

Fostul sportiv de la CS Botoşani, legitimat în prezent la Dinamo, a fost anul acesta campion mondial şi este cotat cu şansă la o medalie.

Familia sa, care locuieşte în Botoşani, aşteaptă cu extrem de multă emoţie, rezultatele la lupte.

Când s-a calificat la Olimpiadă, am fost cea mai fericită. El este un luptător. Tot timpul, unde a vrut să ajungă, acolo a ajuns. Acum sperăm să fie pe placul său. Noi ca părinţi l-am încurajat, l-am susţinut, dar visul lui cel mai mare a fost să ajunsă până aici, dar, dacă bunul Dumnezeu îl va ajuta să obţină o medalie, va fi cel mai fericit şi noi pe lângă el”, a spus mama lui Alin, care susţine că nu are puterea să se uite la televizor la competiţiile în care este angrenat fiul său.

La rândul său, antrenorul Ioan Asaftei are încredere în Alin Alexuc şi speră ca acesta să urce pe podiumul Jocurilor Olimpice.

Alin este cel mai bun produs al carierei mele de antrenor, un sportiv deosebit înzestrat cu calităţi deosebite pentru sportul luptelor. România este bucuroasă de calificarea sa şi îi ţinem pumnii strânşi”, a spus Asaftei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *