Cad capete în PNL Botoşani după referendum. Vezi motivul şi persoanele vizate!

florin turcanuConducerea organizaţiei judeţene a PNL va lua măsuri drastice împotriva unor „şefi” din partid care nu şi-au făcut treaba la referendum. Florin Ţurcanu, liderul PNL, s-a declarat, luni, nemulţumit de activitatea unor colegi din partid, cu funcţii de conducere, spunând că aceştia vor fi înlocuiţi în funcţii. Este vorba de preşedinta organizaţiei de femei a PNL Botoşani, Marilena Mardare, dar şi de  preşedintele tinerilor liberali Sergiu Zvâncă. Capete vor cădea şi în rândul consilierilor municipali şi judeţeni ai PNL, care nu s-au implicat în derularea referendumului.

Le mulţumesc colegilor care au venit alături de noi şi au luat rezultate. Voi analiza punctual toate organizaţiile care nu au luat peste 50% plus 1 şi voi demite conducerile tuturor organizaţiilor, în special la municipiu, unde va rămâne domnul viceprimar Viorel Iliuţă, dar vom demite cel puţin jumătate din preşedinţii cartierelor. Voi propune demiterea preşedintelui organizaţiei de tineret pe judeţ, preşedintele organizaţiei municipale pe judeţ şi voi cere demisia doamnei preşedinte de la femei, pentru că observ că are prea multă treabă cu serviciul şi nu are timp să se ocupe de partid”, a spus Florin Ţurcanu.

Liderul PNL susţine că USL a obţinut un rezultat bun în judeţ la referendum, respectiv 64%, însă rezultatul final a fost „tras în jos de municipiu”, unde s-a obţinut în jur de 39%.

Aici trebuie să luăm măsuri. Foarte mulţi colegi au plecat în concedii. Vom analiza cu maximă atenţie, vom respecta statutul şi se poate ajunge şi la înlocuirea unora din ei. Domnul Iliuţă s-a implicat foarte mult, dar neavând o echipă sudată nu poate realiza ceea ce trebuie să realizăm„, a adăugat Ţurcanu.

4 thoughts on “Cad capete în PNL Botoşani după referendum. Vezi motivul şi persoanele vizate!

  1. Credeam ca treaba d-nei Marilena Mardare chiar este sa faca treaba acolo unde are serviciu, sa ne facem toti treaba pentru a ajunge in Europa pe care tot o amintiti, nu sa frecam menta si sa stam pe la partide cu limba scoasa si cu mana intinsa. Probabil ca veti intelege prea tarziu dar noua, cei care mai muncim in tara asta, ne este scarba de dumneavoastra si de toate partidele politice.

  2. Asa ar trebui sa fie PETRULE,dar in realitate sunt numiti cei cu o coloana f.f.flexibila,cei cese milogesc pe la liderii de partid,la locul lor de munca isi bat joc de toti si de toate sarcinile.Pacat, se intimpla si in scoli.

  3. In cazul MARDARE ,ce va face turcanul ,de unde o demite?In inspectorat a ajuns datorita functiei POLITICE,deci se va face retur,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *