Sărbătorile vin… la Grupul Şcolar „Alexandru cel Bun” Botoşani

actiune Grup Scolar Alexandru cel Bun BotosaniElevii de la Grupul Şcolar ”Alexandru cel Bun” Botoşani (fostul Industrie Uşoară), sub egida Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară, coordonaţi de profesorii Vreme Iuliana-Maria şi Lăcătuş Mariana, au colindat elevii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Botoşani, luni, 19 decembrie 2011.

Colindul a fost urmat de împodobirea bradului din holul instituţiei cu obiecte decorative realizate sub îndrumarea maiştrilor instructori în atelierul de confecţii al şcolii.

actiune Grup Scolar Alexandru cel Bun BotosaniDe asemenea, s-au oferit cadouri constând din dulciuri, fructe şi fulare obţinute prin sponsorizarea de către profesori, diriginţi, maiştri şi elevi, respectiv realizate în atelierul şcolii.

Dincolo de orice valoare materială, astfel de activităţi reprezintă pentru noi un prilej de relaţionare cu ceilalţi, de pregătire a elevilor pentru o societate în care diversitatea trebuie asumată”, a declarat coordonatorul educativ, prof. Foltea Nicoleta.

One thought on “Sărbătorile vin… la Grupul Şcolar „Alexandru cel Bun” Botoşani

  1. Dar la ore au fost? Sau erau in afara orelor (ma refer la profesori!)? Si ce s-a trecut in condica? Dar trebuie fuga asta dupa puncte! Nu conteaza cate ore faci la clasa si mai ales ce fel de ore faci atata timp cat ies puncte pentru dosar! Si tot pentru a fi bine vazuti de conducere! Birocratie!
    A ajuns un invatamant de rahat! Toti alearga dupa puncte dar foarte putini fac materie la clasa. Si sunt prost vazuti ca nu au ce trece in dosar! Pai cum sa aiba daca ei stau sa-si pregateasca orele!
    Nu ca altii care si in timpul orelor fac doar ce tebuie pentru alte activitati iar elevii sunt pusi sa conspecteze, sa faca referate si asa li se dau note!

    In afara de asta actiunea e buna dar prea mare lauda pentru niste profesori care nu-si fac meseria la clasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *