Cozonac imens făcut de o botoşăneancă: O oră a frământat bunătatea de 12 kg!

cozonacul Gabrielei MoisucGospodina din Stăuceni l-a dus duminica la la Târgul Tradiţional de la Agronomie din Bucureşti şi l-a împărţit pofticioşilor. 120 de felie a tăiat din cozonacul record, informeaza Adevarul.

6 5 kg făină; 1 kg zahăr; 50 ouă; 50 gr sare; 1/2 l ulei; 1 kg smântână; 500 gr drojdie de bere; 2 kg lapte dulce; 2 kg nucă; stafide 1/2 kg; lămâie; esenţă de rom i-au trebuit Gabrielei Moisuc din localitatea Tocileni- Stăuceni pentru bunătatea de 12 kg.

Reţeta este una domnească, spune femeia care a frământat mai bine de o oră aluatul pentru cozonacul rumen pe care l-a dus în Capitală să îl împartă pofticioşilor. Click aici pentru a afla secretul cozonacului demn de cartea recodurilor.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *