FOTO! Bănci smart într-un parc din municipiul Botoșani

Un parc de la periferia municipiului Botoșani, realizat cu fonduri europene, va avea bănci smart. Acestea au fost achiziționate și vor fi montate la zona de relaxare de pe Adrian Adamiu, anunță primarul muicipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Investiție este realizată prin Programul Operațional Regional (POR). Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Botoșani, parcul va fi amenajat pe o suprafață de 990 mp cu zone de recreere, spații de joacă, zone de sport, spații de relaxare, zonă verde și alei pietonale.

Minim 600 de persoane, locuitori ai comunității marginalizate. vor avea acces la activități sportive și recreaționale în vederea reducerii gradului de marginalizare a acestora.

Proiectul mai presupune reabilitarea și modernizarea Tronsonului 2 – Str. Adrian Adamiu – în suprafața de 347 mp în vederea îmbunătățirii condiției infrastructurii stradale/pietonale a comunității defavorizate „Condacia” din municipiul Botoșani.

Investiția este de 2,7 milioane de lei cu TVA, lucrările urmând să se desfășoare pe parcursul a 12 luni. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a inspectat lucrările.

3 thoughts on “FOTO! Bănci smart într-un parc din municipiul Botoșani

  1. Inca o dovada a bataii de joc de banul public!
    domnule primar strazile orasului sunt toate peticite , iar dumneta aduci banci care vor fi total inutile sau se vor defecta , wcuri in oras sa fii smart , repara soselele din oras ca toate sunt peticite cu denivelari …. nu va mai bateti joc de banul public!

  2. ….domnule primar cum poti sa faci asa ceva parcul Eminescu,Unirii sunt pline de gainat de pasari iar tu pui banci incomode pe care nu se poate sta mai mult de 20 minute…. in cartiere toate stradutele sunt cu denivelari , peticite ,canalizari mai inalte sau mai joase ca nivelul strazii, pe bulevard ai schimbat din nou pavelele cum e posibil asemenea batie de joc de banul public…?? un conglomerat politic care va bateti joc de banul public !
    NU LUCRATI DECAT PENTRU INTERESELE VOASTRE NU AL ALEGATORILOR!
    DE CE ??

  3. cometariile sunt sterse de cei de la scoala profesionala de jurnalism platiti din bani publici si posturi pentru amante …rusine sa va fie …sa comentat despre hotiile de bani publici si investirii de rahat… umbli in tot orasul sa faci acaca nu ai unde si ei fac banci smart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *