FOTO & VIDEO Tristețe de nedescris la Vorona. Daniela Șfaițer, condusă pe ultimul drum. „Prin firea ei, prin personalitatea ei umplea un spațiu important pentru comunitate”

Tristețe fără margini, joi, la Vorona, unde soția omului de afaceri Cornel Șfaițer, Daniela, este condusă pe ultimul drum. O alee de jerbe de flori duce spre biserica din centrul comunei, unde are loc slujba de înmormântare. La ceremonialul religios participă un sobor de preoți în frunte cu protopopul Petru Fercal.

Alături de familia îndurerată sunt mai mulți oameni de afaceri, șefi de instituții, dar și oameni din fotbal, printre care și fostul antrenor al FC Botoșani, Leo Grozavu, fostul portar al naționalei, Florin Prunea. Totodată, sunt prezenți alături de familia îndoliată mai mulți judecători, dar și primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

La căpătâiul celei care a fost un exemplu de bunătate și demnitate stau Cornel Șfaițer și cele două fiice ale lor, Ecaterina și Alice. Curtea lăcașului de cult este neîncăpătoare pentru numărul mare de oameni, dintre care mulți localnici, care au venit să își ia rămas bun de la ea. Mulți dintre ei au fost ajutați de-a lungul timpului de Daniela Șfaițer. Despre ea spun că era un om pentru care nu conta câți bani ai în cont sau ce poziție socială ai. Îi trata pe toți cu aceeași bunătate, eleganță și respect. Tocmai de aceea, spun oamenii, a fost atât de iubită în comunitate și nu numai.

Daniela Șfaițer s-a stins din viață duminică

Femeia de afaceri a murit duminică dimineață, la vârsta de 56 de ani. Ea fost găsită fără suflare în propria locuință. Așa cum și-a dorit, va fi înmormântată lângă mama sa, la cimitirul Pacea din municipiul Botoșani. Daniela Șfaițer era una dintre cele mai puternice femei de afaceri din județul Botoșani. Ea deținea, printre altele, complexul comercial Crescendo din localitatea Vorona.

„Este puțin spus trist. E o lovitură de trăsnet și este extrem de regretabil, este dureros pentru familie și trist și dureros pentru toată comunitatea. Dumnezeu să o ierte, dar văr rog să mă credeți că eu încă nu pot să cred și sper să nu fie adevărat. Este mult prea mult pentru ei, este mult prea mult pentru familie și este mult prea mult și pentru noi, pentru comunitate. Este o surpriză total neplăcută pentru noi. Era o femeie care avea un rol important și prin personalitatea ei, prin firea ei, prin personalitatea ei umplea un spațiu important pentru comunitate”, spunea primarul comunei Vorona, Aurel Ștefan.

Decesul Danielei Șfaițer vine la scurt timp după ce Cornel Șfaițer l-a pierdut pe cumnatul său, Tiberiu Furdui, pe asociatul și prietenul său Nicu Catană, dar și pe directorul de producție al Prodalcom, Dan Vacariu.

Dumnezeu să o odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *