Botoșăneanul care și-a bătut fratele cu o bâtă este consilier local

Botoșăneanul de 54 de ani, care și-a snopit în bătaie fratele cu bâtă, este consilier local în comuna Tudora. Consilierul PNL Dan Covrig este consilier local și și-a agresat fratele pe fondul geloziei. Acesta bănuia că între soția sa și fratele său ar fi o relație.

Scandalul a avut loc la data de 24 noiembrie a.c.. Consilierul local, în timp ce se afla în drumul public, din localitate, pe fondul neînțelegerilor cu fratele său, de 62 de ani, l-ai lovit pe acesta, de mai multe ori cu o bâtă.

În timpul agresiunii, un polițist din cadrul Postului de Poliție Tudora, auzind scandalul generat de cei doi, a intervenit pentru aplanarea acestuia, însă bărbatul de 54 de ani nu s-a supus somațiilor polițistului, împrejurare în care, acesta din urmă a executat un foc de armă, în plan vertical.

Ulterior, bărbatul a încetat acțiunile agresive asupra fratelui său, fiind imobilizat și încătușat de polițist, apoi condus la sediul postului de poliție. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejuărilor în care s-a produs fapta. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 54 de ani, acesta având interdicție de a se apropia de victimă sau de a lua legătura cu aceasta în orice mod”, preciza IPJ Botoșani.

Dan Covrig este un „client” mai vechi al oamenilor legii. Acesta mai are antecedente pentru violențe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *