Cât câștigă un angajat care lucrează în shaormeriile deținute de Ștefan Mandachi

Foto: Viva

Lanțul de shaormerii Spartan România a scos de-a lungul ultimilor ani o mulțime de locuri de muncă la bătaie, iar doritorii pot aplica foarte ușor pentru un post pe care îl consideră potrivit. De obicei, studenții sunt cei care apelează la un astfel loc de muncă, deoarece au nevoie de un venit suplimentar pe timpul facultății.

Dacă în perioada pandemiei o mulțime de afaceri mici au dat faliment și s-au închis, acesta nu este și cazul lanțului de shaormerii condus de Ștefan Mandachi. Lucrurile au mers din ce în ce mai bine pentru omul de afaceri care a reușit să se extindă și în afara țării. Pentru a suplini nevoia de personal, compania face permanent angajări, așa că dacă te tentează această idee, iată la ce salarii ar trebui să te aștepți.

În acest moment, franciza Spartan s-a extins în 28 de orașe din România, existând 79 de locații din care românii își pot achiziționa o shaorma. Cererea de angajați a fost destul de mare în ultimele luni, tocmai de aceea, potrivit ultimelor date furnizate, există peste 1.000 de salariați. Iată cât de bine sunt plătiți angajații omului de afaceri Ștefan Mandachi.

Cel mai mic salariu din cadrul companiei îi revine persoanei care lucrează în bucătărie, acesta obținând un venit de 1.500-1.900 de lei pe lună, plus tichete de masă. Nici casierii nu par a fi plătiți mai bine. Aceștia obțin un salariu de 2.000 de lei pe lună, la care se adaugă și tichetele de masă.

Totuși, există și locuri de muncă în cadrul companiei care sunt mai bine plătite. Unul dintre acestea este cel de Asistent Manager, care poate ajunge la un salariu de peste 3.000 de lei pe lună, tichete de masă și bonusuri în funcție de experiență. Se pare că unul dintre cele mai mari salarii obținute este cel al unui șef de locație, care răspunde de absolut tot ceea ce se întâmplă în shaormeria pe care o conduce. Acesta poate ajunge la un salariu de aproape 4.000 de lei pe lună, la care se adaugă bonusurile de performanță și tichetele masă.
Sursa: cancan.ro

 

3 thoughts on “Cât câștigă un angajat care lucrează în shaormeriile deținute de Ștefan Mandachi

  1. TIPUL ASTA IN LOC SA DEA SALARII LA ROMANI DUCE BANII PRIN AFRICA SI LE FACE FANTANI LA AIA…. D BAI SALARI DECENTE LA RUAMNI SI DUPA AIA PUPA DOSURI NEGRE …. RUSINE MANDCHI

  2. inuman , omu duce e selfist, vedetea in loc sa dea salarii românilor ii duce in AFRICA…..face selfie cu triburi…postari FB….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *