Cutremurător! O mamă din Botoșani a lăsat-o pe fiica ei să fie violată de tată și de cei trei frați ai săi

Un nou caz cutremurător înregistrat în județul Botoșani. O mamă din localitatea Unțeni este cercetată penală pentru că  a lăsat-o pe fiica ei să fie agresată sexuală și violată de tată și de cei trei frați ai săi. Este vorba de Nicoleta Toma, care, timp de trei ani, a fost martora scenelor în care soțul său și cei trei băieți ai săi și-au bătut joc de fetița care avea mai puțin de 15 ani.

Femeia este acuzată nu doar că nu a intervenit pentru a opri ororile bărbaților din familie împotriva fetiței, ci și că a încurajat astfel de comportamente. Astfel, Nicoleta Toma este acuzată de corupere sexuală și complicitate la viol și agresiune sexuală.

Soțul femeii și cei trei băieți ai acesteia se află în arest preventiv de mai bine de patru luni, ei fiind, acuzați de agresiune sexuală și viol. Vasile Cornel Toma, Constantin Florin Toma, Ionuț Toma și, respectiv, Ilie Toma sunt trimiși în judecată pentru faptele comise, ei urmând să fie judecați de magistrații de la Judecătoria Botoșani

Citește și: Ei sunt cei tatăl și cei trei fii care au agresat sexual și violat o copilă de doar 15 ani din Botoșani. Au fost arestați

Vă reamintim că o minoră a fost violată de cei trei frați ai săi, de 17, 19 și 20 de ani, și a fost agresată sexual inclusiv de tatăl său, un bărbat de 41 de ani.  Cei patru indivizi au fost reținuți, duminică, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia.

Totodată, în aceeași perioadă, cei trei tineri, frați cu victima, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora.

Mama fetiței din Botoșani agresate sexual de tată și violată de trei cei frați ai săi fugea des de acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *