Botoșăneanul care și-a înjunghiat soția care dormea rămâne în arest

Foto: observatornews

Botoșăneanul care, la sfârșitul săptămânii trecute, și-a înjunghiat soția care dormea rămâne în arest. Bărbatul a contestat măsura arestului preventiv dispusă de Tribunalul Botoșani și a cerut să fie pus în libertate. Curtea de Apel Suceava a analizat contestația acestuia, însă a respins-o.

Iulian Bogdan, în vârstă de 55 de ani, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.  El și-a înjunghiat soția de mai multe ori cu cuțitul, ca urmare a faptului că aceasta intenționa să divorțeze. Vineri seară, aceasta s-a pus la somn, însă botoșăneanul a luat cuțitul și a înjunghiat-o.

 Solutia pe scurt:

În baza art. 204 Cod procedură penală, respinge contestaţia formulată de inculpatul BOGDAN IULIAN, împotriva încheierii camerei de consiliu nr. 43 din data de 10.09.2022 pronunţată de judecătorul de drepturi ?i libertă?i de la Tribunalul Botoşani în dosarul nr. 1895/40/2022, ca nefondată. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul contestator să plătească statului suma de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare din calea de atac. În baza art. 275 alin.6 Cod procedură penală, onorariul apărătorului din oficiu pentru inculpat, av. Negru Doina în cuantum de 313 lei rămâne în sarcina statului și se va avansa din fondul MJ în contul Baroului de avocați Suceava. Definitivă. Pronunţată astăzi, 14.09.2022, prin punerea minutei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, în conformitate cu disp. art. 405 alin. 2 Cod procedură penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *