„Staţi ca proştii? Trage!”. Reacţia bărbatului din Botoşani, prins după ce şi-a înjunghiat soţia în somn, lângă inimă

Foto: observatornews

O femeie de 43 de ani din Botoșani a fost înjunghiată în somn de soțul său, după ce se certaseră cu câteva ore înainte. Victima a ajuns la spital cu mai multe plăgi înjunghiate şi se zbate acum între viaţă şi moarte. După câteva zeci de minute în care a fost căutat pe străzile din oraş, agresorul a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

Femeia tocmai depusese actele de divorţ, iar bărbatul, iritat la culme, a decis să se răzbune. A mers la un bar din zonă, unde şi-a făcut planul, iar după ce femeia a adormit, individul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o de două ori. Una dintre lovituri a fost foarte aproape de zona inimii.

Alarmată de ţipetele mamei, fiica celor doi a sărit în apărarea femeii, însă bărbatul ar fi ameninţat-o şi pe aceasta. Un văr de-al fetei, care era şi el în apartament, a intervenit şi a reuşit să o salveze pe fată din mânile tatălui.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie. Medicii au preluat-o pe femeia înjunghiată şi i-au acordat primele îngrijiri. Au transportat-o apoi la spital, unde se zbate acum între viaţă şi moarte.

Declaraţii halucinante în faţa poliţiştilor. „Staţi ca proştii? Trage!”

Agresorul s-a făcut nevăzut după ce şi-a înjunghiat soţia. În scurt timp, străzile oraşului au fost împânzite de poliţişti, care au reuşit să-l prindă pe individ după câteva zeci de minute.

Întrebat de anchetatori despre faptele sale, bărbatul i-a luat în râs: „Păi, mai vorbim la Poliţie. Vrei să zic aici jos, pe burtă? (…) Ce aveţi asupra dumneavoastră? Un pistol cu bile? Haide! Ce faceţi? Staţi ca proştii? Trage!”

Agresorul a fost dus de poliţişti la audieri. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Sursa: Observatornews.ro

Botoșăneanul care și-a înjunghiat soția de mai multe ori, reținut pentru 24 de ore. Cine este individul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *