FOTO Accident cu șapte persoane, printre care și un copil, la Botoșani! Trei mașini s-au ciocnit

Un bărbat, în vârstă 36 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost rănit într-un accident rutier, produs pe raza comunei Vârfu Câmpului. În eveniment au fost implicate trei autoturisme în care se aflau, în total, șapte persoane, printre care și un copil.

Alarma a fost dată marți, în jurul prânzului, iar la fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, precum și o ambulanță SJA.

Bărbatul rănit, pasager într-una dintre mașini, a fost ajutat de pompieri să iasă din interior, fiind preluat de echipajul SAJ. Ulterior acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii s-au asigurat că nu există riscul izbucnirii unui incendiu, deconectând bornele bateriilor.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 40 de ani, aflat la volanul unul Volkswagen Golf, se deplasa dinspre Mihăileni către Bucecea. La un moment dat, a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate şi a fost lovit în plin de un autoturism Renault. Ulterior, acesta a ricoşat într-un alt autotursm, marca Toyota, oprit în intersecţie. Un bărbat de 35 de ani, pasager în unul dintre autoturisme, a fost rănit.

Șoferul care a produs accidentul era băut. Avea o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, nu deținea permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *