Florin Ţurcanu va cere o comisie de control a Ministerului Sănătăţii la Spitalul Judeţean

Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani
Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL va cere corpul de control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Judeţean. Florin Ţurcanu spune că MS trebuie să evalueze calitatea serviciilor oferite de cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, pentru a şti cu adevărat în ce categorie se încadrează unitatea. Ţurcanu a venit cu un exemplu în cadrul conferinţei de presă privind modul cum sunt trataţi bolnavii la Spitalul Judeţean.

Am fost sunat de consilierul local Tupiluş care se internase la Spitalul Judeţean şi nu se putea ţine pe picioare. I-am spus, de ce la Botoşani, că acolo te îngroapă şi am sunat la Iaşi la cel mai bun profesor. A ajuns la Spitalul Judeţean unde i-a pus un diagnostic, iar la Iaşi alt diagnostic. S-a dus acolo la Spitalul Judeţean şi a cumpărat medicamente, a încercat să se descurce şi în stânga şi în dreapta ca aşa este româneşte, dar îl ţinea acolo că îl tratează şi el nu se putea ţine pe picioare„, a precizat Ţurcanu.

El a spus că la ora actuală Spitalul Judeţean nu se poate lăuda cu condiţii foarte bune de cazare şi de acordare a serviciilor medicale.

Am să cer o comisie de la Ministerul Sănătăţii care să verifice într-adevăr starea spitalului, ca să ştim clar ce poate face pentru oameni. Nu se poate să ţii oameni de dragul de-ai avea în spital ca să decontezi nişte bani. Dacă a murit, a murit. Cu mâncarea la pământ, cu curăţenia la pământ, medicamentele le cumperi „, a adăugat Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *