Crima de la Flămânzi: Procurorii din Botoșani cer prelungirea mandatului de arestare preventivă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru tânărul de 24 de ani care a comis crima de pe 4 iulie de la Flămânzi. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în baza unui mandat emis de Tribunalul Botoşani, însă procurorii nu vor să îl lase în libertate. Tribunalul se va pronunța pe 27 iulie în acest caz.

Autorul crimei este Marian Grădinariu, din judeţul Iaşi, care era angajat la stâna de la Flămânzi, unde s-a petrecut evenimentul. Individul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor şi tâlhărie, după ce a ucis un bărbat de 65 de ani pe care l-a şi jefuit.

Vă reamintim că, pe 4 iulie, polițiștii din Botoșani au fost sesizați chiar de proprietara stânii cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat. Tânărul care a comis fapta a fost prins la scurt timp, însă până vineri a stat la Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde a fost expertizat pentru a se stabili dacă are discernământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *