Lacto Solomonescu a ajuns la 30 de ani de existență. Acționarii, incluși în lista celor 100 cele mai importante personalităţi de business care au marcat economia românească

Una dintre cele mai mari firme din Botoșani a ajuns la 30 de ani de existență. Este vorba despre un brand 100% românesc, de la noi, din Botoșani, care îmbină tradiția cu tehnologia modernă și implicarea socială. Lacto Solomonescu deținută de acționarii Dumitru și Carmen Solomonescu, împlinește 30 de ani. Cei doi acționari sunt incluși în lista celor 100 cele mai importante personalităţi de business care au marcat economia românească.

Din 1992 până acum, Lacto Solomonescu a devenit sinonim cu excelența în afaceri, cu dezvoltarea durabilă a unei companii care oferă produse de calitate, 100% naturale, meșteșugite după rețetare de odinioară, la care se adaugă tehnologia automatizată. În acest fel, în fiecare an compania colectează și procesează minimum 15 milioane de litri de lapte și fabrică 3 milioane de kilograme de produse lactate.

Produsele Lacto Solomonescu se vând în toate rețelele de comerț din țară și în cea mai mare parte a magazinelor locale, dar și în rețeaua proprie zonală a fabricii.

𝐒𝐮𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐭̦𝐢, 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 𝐩𝐥𝐚̆𝐭𝐢𝐭̦𝐢 𝐥𝐚 𝐛𝐮𝐠𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭 𝐬𝐚𝐮 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥

Lacto Solomonescu înseamnă, în același timp, și o sursă de venit pentru sute de familii. Compania este unul din angajatorii celor 30.000 de angajati din mediul privat din judetul Botosani. În plus, este un important contribuabil la bugetul de stat, unde aduce anual 5,5 milioane de lei sub formă de contributii. Și bugetul Primăriei comunei Vlăsinești, acolo unde compania are spațiile de producție de peste 4.000 de metri pătrați, beneficiază de reușitele Lacto Solomonescu, prin cei peste 1 milion de lei vărsați anual în bugetul local drept contribuții și cote defalcate din impozitul pe salarii.

Toate acestea au făcut ca brandul Lacto Solomonescu să dețină o parte însemnată din piața națională a produselor lactate și să reziste de trei decenii în fața unei concurențe extrem de puternice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com