Bătaie între găști, în plină stradă, la Botoșani. Polițiștii au tras focuri de armă pentru a-i potoli

O bătaie între găști în plină stradă, în municipiul Botoșani, s-a lăsat cu înjunghieri și audieri la Poliție. Opt persoane au fost implicate într-un scandal de proporții, în noaptea de marți spre miercuri, iar polițiștii au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a-i potoli.

Inițial, în jurul orei 00:30, polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că se deplasează cu autoturismul pe strada Marchian, din municipiul Botoșani, și este urmărit de un alt autoturism. Echipajul de poliție care a fost direcționat înspre zona respectivă a constatat că, pe strada respectivă are loc un conflict între patru persoane, intervenind în forță pentru aplanarea acestuia.

Se pare că pe fondul unui conflict mai vechi, între tânărul de 24 de ani și alte 3 persoane, a avut loc o altercație, cei patru lovindu-se reciproc, împrejurare în care tânărul de 24 de ani, folosindu-se de un cuțit, ar fi provocat leziuni celor trei persoane cu care intrase în conflict.

Toate persoanele implicate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea acestora fiind stabilă. Ulterior, trei dintre aceștia, apelantul și doi tineri de 31 și 17 ani, ambii din orașul Flămânzi au fost conduși la audieri, iar un bărbat de 35 de ani a rămas internat în spital.

Nu s-a terminat totul aici. În jurul orei 02:00, un grup de persoane din anturajul victimelor agresiunii, în timp ce se deplasau pe Bulevardul Mihai Eminescu, au intrat în conflict cu un alt grup de tineri, din anturajul tânărului de 24 de ani. Două echipaje de poliție, care se aflau în zonă, au intervenit pentru aplanarea conflictului.

„Întrucât persoanele implicate nu s-au supus somațiilor polițiștilor, au fost efectuate patru focuri de avertisment, fără a rezulta victime sau pagube materiale. Ulterior, a fost stabiltă identitatea celor implicați, o parte dintre aceștia fiind conduși la sediu pentru audieri, iar cele două autoturisme cu care se deplasau au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, urmând să se stabilească împrejurările comiterii faptelor, precum și participația fiecărei persoane implicate, iar, în funcție de rezulatate, să fie luate măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

O femeie dintr-o comună din Botoșani a ajuns la spital după ce a luat foc în cotețul de păsări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com