Accident de muncă! Bărbat din Botoșani rănit grav după ce a căzut de la șase metri înălțime

Un bărbat din județul Botoșani a fost rănit în urma unui accident de muncă ce a avut loc, marți, pe raza orașului sucevean Siret. Botoșăneanul a căzut de la șase metri înălțime, în timp ce lucra la o clădire, și a fost dus de urgență cu ambulanța la spital.

Omul muncea alături de alți colegi la mansarda unei clădiri. La un moment dat, Vasile S., din satul Brehuiești, comuna botoșăneană Vlădeni, care se afla în proximitatea scripetelui s-a dezechilibrat, căzând împreună cu suportul scripetelui în gol de la o înălțime de aproximativ 6 m.

Un coleg a sunat la 112.  El a fost dus de urgență la Spitalul de Urgență Județean ” Sf. Ioan cel Nou Suceava”, unde a fost stabilit diagnosticul preliminar de „politraumatism prin cădere, fractură deschisă dublă membru inferior stâng, TCC facial”, potrivit cadrelor medicale.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, dar și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *