ISU Botoșani caută șoferi! 19 posturi sunt scoase la concurs

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani organizează concurs pentru ocuparea a 19 posturi de conducător auto (autospeciale), prin încadrare directă. Se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, împliniți anul acesta, care dețin permis de conducere categoriile B și C și au absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat.

Toate actele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare în vederea participării la concurs trebuie transmise la adresa de e-mail: [email protected] , exclusiv în format electronic (pdf), astfel: cererile de înscriere, completate lizibil și semnate, alături de copii ale actului de identitate, permisului de conducere categoriile B și C, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare și CV-ul, până la data de 04.07.2022, ora 15:00, inclusiv în zilele nelucrătoare; dosarul de recrutare, cu toate documentele prevăzute în anunțul postat pe pagina www.isubotoșani.ro, până la data de 11.07.2022, ora 15:00.

Concursul constă în: o probă practică ce are caracter eliminatoriu (testarea abilității de a conduce un autovehicul care necesită permis de conducere categoria C). Aceasta se va desfășura începând cu data de 26.07.2022. Locația, data, ora prezentării vor fi comunicate ulterior, în funcție de numărul candidaților, conform planificării; test scris ce va fi susținut în data de 11.08.2022, din tematica şi bibliografia de concurs; un interviu pe subiecte profesionale (doar în situaţia în care se impune departajarea candidaţilor).

Examinarea medicală și evaluarea psihologică efectuate de structurile de specialitate ale M.A.I. se vor realiza doar de către candidații declarați „Admis”. Pentru detalii, accesați AICI!

FOTO Accident într-o intersecție din Botoșani! Un microbuz a intrat într-un magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *