Primarul din Botoşani care a dat peste 40.000 de euro pe o maşină ar putea rămâne fără ea. Un om de afaceri vrea să îl execute

Primarul comunei Durnești din județul Botoşani, Vasile Sasu, care a dat peste 40.000 de euro pe o maşină, ar putea rămâne fără respectivul autoturism de teren. Un om de afaceri vrea să execute silit Primăria și să ia mașina electrică recent achiziționată, în contul unor datorii mai vechi.

Cel care i-a pus gând rău primarului de Durnești este Gică Tăbultoc, patronul societății comerciale Regan Trans SRL, care a prestat pentru primăria condusă de Vasile Sasu servicii de ridicare a gunoiului menajer, fără însă ca acestea să fie plătite.

Tăbultoc susține că are de încasat de la administrația locală din Durnești peste 100.000 de euro, declanșând în acest sens două acțiuni de executare silită prin intermediul executorilor judecătorești. Omul de afaceri, cae a câștigat în instanță procesele împotriva Primăriei Durnești, se arată revoltat că primarul cheltuie banii publici ai comunității pentru achiziția unui autoturism electric de lux, în loc să achite datoriile pe care le are către furnizorii de servicii.

Îl execut acum, pentru că din prima executare, la care avea 2,1 miliarde (n.r.- miliarde de lei vechi), i-am pus sechestru pe terenurile intravilane și extravilane ale Primăriei. Acum am să pun și pe mașină. Dacă e nouă, normal că am să pun și pe ea. De ce nu?”, a afirmat Tăbultoc.

O femeie din Botoșani, mama a doi copii, este în stare gravă în urma unui accident. Are nevoie de sânge!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *