FOTO & VIDEO Monden! Fiica liderului PNL Botoșani, Costel Șoptică, s-a căsătorit sâmbătă. Mireasa a strălucit într-o rochie albă, prețioasă

Fiica liderului PNL Botoșani, medicul Caterina Șoptică, s-a căsătorit, sâmbătă, cu alesul inimii sale Cosmin Giosan. Costel Șoptică a adunat la nunta fiicei sale rude, prieteni, oameni de afaceri, dar și politicieni.

Mireasa a strălucit într-o rochie albă, dar simplă, rafinată, prețioasă, iar mirele a purtat un costum elegant, negru. Pe lângă părinții mirilor, le-au fost alături celor doi două perechi de nași, respectiv Ramona și Ilie Jeciu și Roxana și Andrei Troașe.

Cei doi s-au căsătorit religios la Biserica Izvorul Tămăduirii, iar petrecerea s-a ținut la Bucovina Grand Salon, în Câmpulung Moldovenesc. Evenimentul a avut și momente artistice, printre care ansamblul de dans condus de renumitul Nea Mărin.

La nuntă au luat parte numeroși lideri ai PNL Botoșani, printre care prefectul Sorin Cornilă, senatorul Cristian Achiței, dar și șefi de instituții publice și foarte mulți primari din județ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *