Polițistul de frontieră din Botoșani care s-a culcat cu o copilă cu 30 de ani mai mică, arestat preventiv. Cine este individul!

Polițistul de frontieră din Botoșani care s-a culcat cu o copilă cu 30 de ani mai mică a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoșani. Potrivit portalului instanțelor de judecată, portal.just.ro, botoșăneanul se numește Cristian Pascar. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația săvârșirii infracțiunilor de act sexual cu un minor, șantaj, hărțuire și violarea vieții private.

Bărbatul de 47 de ani se află în arestul Poliției. El a contestat deja măsura arestării preventive, însă contestația urmează a fi analizată ulterior de magistrații de la Tribunalul Botoșani. Botoșăneanul solicitase instanței să fie plasat în arest la domiciliu, însă cererea sa a fost respinsă.

Citește și: Polițistul de frontieră din Botoșani care a întreținut relații sexuale cu o minoră, acuzat și de hărțuire și șantaj

Solutia pe scurt:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 1448/P/2022. Respinge cererea formulată de către inculpat, prin apărător, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu. În temeiul art. 226 Cod de procedură penală raportat la art. 202 alin. 1, 3 ?i 4 lit. e Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Pascar Cristian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de act sexual cu un minor, prev. și ped. de art. 220 alin. 1 și 3 lit. b) Cod penal, șantajul, prev. și ped. de art. 207 alin. 1 și 2 Cod penal, hărțuirea, prev. și ped. de art. 208 alin. 1 și 2 Cod penal și violarea vieții private, prev. și ped. de art. 226 alin. 1 și 2 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, respectiv de la data de 02.04.2022 și până la data de 01.05.2022, inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Pascar Cristian.

Constată că inculpatul a fost asistat de către apărător ales. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 02.04.2022, ora 10:30.

FOTO & VIDEO Marș al motociliștilor în Botoșani. Aproape 100 de motoare pe străzile din municipiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *