Un nou caz cutremurător la Botoşani! Un copil de şapte ani, găsit mort în casă

Foto: Guliver/GettyImages

Un nou caz cutremurător s-a înregistrat la Botoşani. Un copil în vârstă de doar şapte ani a fost găsit mort în locuinţa părinţilor săi. Tragedia s-a produs în noaptea de duminică spre luni în localitatea Mlenăuţi din comuna Hudeşti.

Copilul de şapte ani a fost găsit fără suflare chiar de către mama sa, cea care a alertat cadrele medicale din comună. Acestea au ajuns la familia respectivă, însă nu au putut decât să constate decesul copilului. De altfel, asistenta medicală din Hudeşti este cea care a sunat la Poliţie pentru a anunţa moartea copilului.

Potrivit unor surse neoficiale, băieţelul ar fi fost uşor răcit, iar mama nu l-a dus la spital de frică să nu ia COVID. Aceasta i-ar fi administrat un tratament empiric, fără prescripţie şi fără însă a-l duce la un medic pentru a fi consultat.

Surse apropiate anchetei susţin că băieţelul nu era cunoscut cu nicio afecţiune, ceea ce, probabil, arată că micuţul ar fi fost afectat de răceala care suferea.

Cauza exactă a morţii urmează a fi stabilită de medicii legişti, care au ridicat corpul neînsufleţit al micuţului pentru a i se face autopsia.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Urmează ca, în funcţie de rezultatele necropsiei, să fie dispuse măsuri procedurale„, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Delia Nenişcu.

 

Crimă cutremurătoare! Un bărbat din Botoșani a fost bătut groaznic şi aruncat viu într-o fântână, unde a murit

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *