Bărbat din Botoșani săltat de polițiști după o crimă de Crăciun

Un bărbat din județul Botoșani a fost reținut de polițiști pentru o crimă pe care a comis-o în noaptea de 26 spre 27 decembrie. Vasile Lînă din Frumușica este acuzat că l-ar fi bătut atât de tare pe un bărbat care i-a venit în vizită, încât acesta a murit a doua zi la spital.

Botoșăneanul reținut de polițiști are 55 de ani, iar în a doua zi de Crăciun a  primit vizita unui consătean de 63 de ani. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, dar și a unei divergențe spontane, gazda l-a lovit pe musafir cu pumnii și picioarele provocându-i multiple leziuni atât la nivelul capului, cât și abdomenului.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, iar de aici a fost transferat la o clinică din Iași. A doua zi, victima a decedat în spital.

În urma anchetei polițiștilor, s-a stabilit că autorul este Vasile Lînă. Oamenii legii l-au ridicat, marți, de la locuință, urmând ca miercuri să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte.

Caz cutremurător la Botoșani! Bătrână de 92 de ani, bătută și violată în noaptea de Revelion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *