Caz cutremurător la Botoșani! Bătrână de 92 de ani, bătută și violată în noaptea de Revelion

O bătrână de 92 de ani din comuna Todireni a trăit clipe de coşmar în noaptea de Revelion, după ce a fost agresată și violată de un consătean. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Delia Nenișcu, pe 2 ianaurie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonață de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 45 de ani, din comuna Todireni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și viol.

Din cercetări a reieșit faptul că în noaptea de 31 decembrie 2021 spre 1 ianuarie 2022, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea și apoi, în locuința persoanei vătămate, o femeie de 92 de ani, din comuna Todireni, unde, prin constrângere fizică și întrebuințarea violenței ar fi întreținut un raport sexual cu aceasta.

Ulterior, bărbatul a părăsit locul faptei, fiind identificat în dimineața de 2 ianaurie a.c., de polițiști, într-o locuință părăsită, din aceeași localitate. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *