Un spital din Botoșani face angajări. Opt posturi au fost scoase la concurs

Spitalul Municipal Doroho organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a opt funcţii contractuale vacante. Este vorba de un post de asistent medical generalist cu PL debutant, în cadrul Secției Medicină Internă I; un post de referent de specialitate, grad profesional II, în cadrul SMC; trei posturi de asistent medical generalist cu PL, grad profesional debutant, în cadrul Secției boli infecțioase; trei posturi de îngrijitoare în cadrul Secției boli infecțioase.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: pentru postul de asistent medical generalist grad profesional debutant, cu PL: studii – diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare; vechime – nu sunt condiții de vechime.

Pentru postul de referent de specialitate, gradul profesional II în cadrul SMC: studii – diplomă de licență, studii economice sau juridice – dovada absolvirii unui program de formare în domeniul managementului calității în sănătate recunoscut de A.N.M.C.S. sau să absolve acest program în maximum un an de la data încadrării în cadrul structurii; vechime, 3 ani și 6 luni în specialitate.

Pentru postul de îngrijitoare: studii – școala generală sau liceu; vechime: nu sunt condiții de vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 08 decembrie 2021, ora 13:00, termenul limită de depunere a dosarelor; 16 decembrie 2021, ora 09:00: proba scrisă – test grilă; 21 decembrie 2021, ora 10:00: proba interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *