FOTO & VIDEO Imagini tulburătoare de la înmormântarea celor doi botoșăneni morți în accidentul de la Miorcani! Au copilărit împreună, au murit în aceeași zi și sunt înmormântați unul lângă altul

Cei doi tineri din Rădăuți Prut morti în cumplitul accident care a avut loc la Miorcani au fost conduși, joi, pe ultimul drum. Andrei Cristian Iacobuță, de 28 de ani, și Marius Enache, de 26 de ani, și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau, alături de alți trei prieteni, s-a izbit într-un cap de pod.

Cristian și Marius au copilărit împreună, iar familiile celor doi erau foarte apropiate. Cei doi au crescut împreună, iar relația de amiciție dintre ei s-a dezvoltat frumos de-a lungul anilor. S-au sprijinit reciproc și au fost alături unul pentru altul atât la necaz, cât și la bucurii. Din păcate, soarta a făcut ca cei doi să și moară împreună. Asta după ce au petrecut la nunta pe care Cristian a avut-o cu aleasa inimii sale sâmbătă.

Joi, rudele, prietenii, soția lui Cristian i-au condus pe ultimul drum. Zeci de coroane de flori au fost așezate la căpătâiul lor, alături de mesaje extrem de dureroase. A fost multă durere, dar și multe lacrimi lângă cortegiul funerar cu cele două sicrie. Ei își vor face somnul de veci în cimitirul din localitatea natală.

Anchetă a polițiștilor pentru ucidere din culpă după accident

Șoferul care a produs tragedia de luni dimineață, la Miorcani, era băut, potrivit polițiștilor. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 4:30, iar la volan era un tânăr de 22 de ani, din comuna Rădăuți Prut. În timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 24 C, dinspre Miorcani înspre Cotu Miculinți, acesta a pierdut controlul asupra volanului și a întrat în impact cu un cap de pod de pe partea dreaptă a sensului de mers.

„În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri, de 28 de ani și de 26 de ani, pasageri în autoturism, ambii din comuna Rădăuți Prut. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât conducătorul auto cât și un alt pasager care se afla în autoturism în momentul producerii accidentului nu au suferit leziuni corporale”, a precizat Nenișcu.

Șoferul vinovat, infectat cu virusul COVID-19

În timp ce cei doi tineri sunt conduși pe drumul fără de întoarcere, șoferul care a provocat tragedia după ce a urcat băut la volan nu poate fi reținut de polițiști deoarece a fost diagnosticat cu virusul COVID-19. El este cercetat pentru ucidere din culpă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *