Situație fără precedent la Botoșani! Un candidat la Școala de subofițeri a Jandarmeriei, obligat să se pișe în sala de examen

foto: playtech.ro

Un candidat care a susținut, sâmbătă, examemul pentru a fi admis la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” din Fălticeni a fost umilit în timp ce susținea teza. Tânărul a cerut să meargă la toaletă, însă supraveghetorii din sala de examen nu i-au permis acest lucru, obligându-l să își facă nevoile chiar în clasă, în prezența celorlalți candidați.

Concursul pentru școala de jandarmi a avut loc la sediul Colegiului Național ,,A.T.Laurian” Botoșani, iar la un moment dat unul dintre tinerii candidați a cerut permisiunea să meargă la baie. În loc ca unul dintre supraveghetori să îl însoțească la toaletă, reprezentanții Jandarmeriei Române i-au cerut acestuia să predea teza.

Botoșăneanul a refuzat să predea lucrarea, pe motiv că avea suficiente cunoștințe pentru a aborda subiectele date la examen. Pentru că se afla într-o situație limită, el a fost pus în situația să golească PET-ul de apă pe care îl avea asupra sa și să se pișe în acesta, chiar în sală.

PET-ul cu urină a rămas la picioarele băncii în care se afla candidatul, fiind scoasă din sală abia la finalul examenului.

 

Candidații din Botoșani, înscriși la admiterea pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, susțin examenul la Colegiul Laurian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *