Medic de la Spitalul Județean Botoșani: Trăim acum un război biologic. Dacă nu vom colabora drept și loial între noi, o să se ducă dracului tot sistemul și o să se moară pe capete

Medicul chirurg Iulian Preda, de la Spitalul Județean ”Mavromati”, care coordonează măsurile anti COVID în spitalele din Botoșani, a avut o poziție tranșantă în ceea ce privește situația COVID din județ. Acesta a declarat marți, în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Prefectură cu directorii de spitale, că se chinuie de două săptămâni să țină secția pe care o conduce pe linia de plutire, din cauza cazurilor de coronavirus înregistrate în rândul personalului, dar și a pacienților.

Iulian Preda a spus că încă de anul trecut a cerut să se introducă vaccinarea  obligatorie a populației împotriva coronavirusului, însă ”toată lumea a făcut mișto de povestea asta”. Medicul botoșănean suține că vaccinarea nu este un tratament, dar că este o soluție în bătălia cu COVID. El a cerut totodată o colaborare între personalul medical din spitale.

”Mă chinui de 2 săptămâni să mențin secția pe linie de plutire cu tot felul de vapori, cu tot felul de prostii și testări. Am pierdut unu-doi oameni din personalul lucrător și am pierdut unu-doi până la trei pacienți pe zi care au venit curați și au plecat cu COVID de la mine. Este îngrozitor. (…) Mai este o problemă: nu se răspunde la telefon. M-am dus în vreo două secții, iar telefoanele fixe erau cu bateriile terminate. Ori că sunt plictisiți (nr. personalul medical), ori că s-au săturat ori pur și simplu ori erau duși în zonele unde se murea. Acum este o filozofie simplă: se moare pe capete. Scapă cine poate și este filosofia primul plecat, ultimul venit. Se eliberează un loc ca să-l ocupe celălalt, Acesta este marele adevăr despre medicina românească și mai ales de medicina din Botoșani acum. Am cerut anul trecut, după tot prin ce am trecut și eu, vaccinarea obligatorie. Toată lumea a făcut mișto de povestea asta. Deci eu nu am spus că vaccinarea este un tratament, dar este o soluție în bătălia cu această boală blestemată. Și poate nu se realizează: noi trăim acum un război biologic. Dacă nu vom colabora drept și loial între noi, o să se ducă dracului tot sistemul și o să se moară pe capete”, a spus medicul Preda.

 

5 thoughts on “Medic de la Spitalul Județean Botoșani: Trăim acum un război biologic. Dacă nu vom colabora drept și loial între noi, o să se ducă dracului tot sistemul și o să se moară pe capete

  1. Mulțumim d- lui medic că recunoaște că spitalul românesc omoară omeni cu buna știință. Se dorește linșarea acestui popor.

  2. In loc sa se forteze intzeparea obligatorie cu vaxyxinuri ExPerimentale si Foarte Scumpe, fabricate cu ajutorul liniilor de celule de fetuși avortați, care contin multe igrediente Foarte Periculoase plus alte cateva care sunt Secrete,
    Nu ar fi mult mai bine sa se dea voie la tratamentele dovedite ca ajuta,
    cu medicamentele care au rezultate foarte bune, (ca de ex.: Ivermectină care costă si foarte putin, sau Arbidol), care pot fi obtinute GRATUIT de la o persoana forte cunoscuta public, de catre doctorii care chiar doresc sa vindece pe pacienti, asa cum se face deja de mai mult timp in alte tari mai civilizate ?????

    Intzeparea obligatorie cu seru-ri experimentale dorita de anumiti doctori care nu au interesul sa trateze pacientii, NU este tratament care sa ajute la vindecare.

    iar dupa cum arata cifrele Oficiale, din tarile care s-au intzepat cel mai mult este Foarte clar ca NU ajuta nici la Preventie !!!!!!!!!!

  3. din comentarii rezulta ca virusul corona este necesar societatii, cu conditia sa existe vaccin pentru doritori si sa nu fie ingradita posibilitatea infectarii, ca sa-si faca virusul treaba! daca ar mai fi si ivermectina la liber in farmaciile de profil, rezultatele ar fi si mai bune.
    autoritatile sa stea in banca lor si sa se asigure ca buldozerul de la pacea are suficient carburant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *