Singurul fiul al unui fost viceprimar din Botoșani, mort în accidentul de la Ripiceni. „Sunt profund rănită și cuvintele nu mă ajută să-mi exprim durerea”

Singurul fiul al unui fost viceprimar din județul Botoșani a murit în accidentul care a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, la Ripiceni. Este vorba despre Alexandru Calimandruc, fiul fostului viceprimar din Ripiceni, Florentin.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național DN 29 C, între localitățile Ripiceni și Manoleasa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, un tânăr de 28 de ani, din comuna Ripiceni, în timp ce conducea autoturismul din direcția Ripiceni către localitatea Manoleasa, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„În urma impactului a rezultat decesul a trei tineri de 28, 24 și 22 de ani și vătămarea corporala a altui tânăr de 24 de ani, toți din comuna Ripiceni. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă”, susține Nenișcu.

Sfâșiați de durere, părinții primesc nenumărate mesaje de condoleanțe după pierderea fiului lor.

„După ce lacrimile se usucă și se spune la revedere, trebuie să ne lipim de amintirile fericite pe care le-am împărtășit cu cei dragi care au plecat deja. Aceasta este ceea ce ne ține în viață în mințile și în inimile noastre”! Condoleanțele mele familiilor tinerilor morți in accidentul de azi-noapte . Vă doresc vindecare și pace ! Sunt profund rănită și cuvintele nu mă ajută să-mi exprim durerea pe care o simt,Cea mai profundă condoleanță, mai ales pentru buna mea prietena … Cuvintele par a fi inadecvate pentru a-mi exprima sentimentele pentru moartea celui mai iubit dintre pământeni , al tău fiu, Draga mea și ai altor doua mame ..S-ar putea să fi scăpat pentru o clipa din ochii voștri , dar niciodată din inimile voastre. Nimeni nu poate înțelege cât de grea este o asemenea separare, când una dintre prețioasele pietre ne lasă. Regretele și Condoleanțele noastre cele mai sincere pentru familiile în doliu si ne rugăm ca bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletele celor care au fost lăsate pustii după incidentul tragic. Dumnezeu sa le ierte sufletele celor trei bujori și sa le așeze in grădina Lui”, este mesajul transmis către mama lui Alexandru.

Şoferul mort în accidentul de la Ripiceni era poliţist. A fost aruncat din BMW-ul pe care îl conducea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *