Tragedie la Botoșani! A murit o elevă de 18 ani. „Mă doare sufletul prea tare”

Tragedie într-o localitate din județul Botoșani, unde o tânără de 18 ani a murit pe patul de spital. Este vorba despre Emilia Maria Ostafi, o elevă de clasa a XII-a la Liceul Regina Maria Dorohoi. Fata, din satul Balinți, comuna Havârna, a murit din cauza unei boli cumplite, la un spital din Iași. Potrivit cadrelor medicale, Emilia avea o boală autoimună.

Întreaga comunitate este afectată de această tragedie, fata fiind cunoscută ca fiind o tânără cuminte, cu planuri mari de viitor.

Emy….nu am cuvinte , faptul ca acum trei saptamâni ai venit la mine sa ma vezi, dupa foarte multi ani, ma duce cu gândul c-ai vrut sa ti iei ramas bun de la mine, copil frumos si n-ai vrut sa ma superi , spunându-mi ca vei pleca…. Ma doare sufletul prea tare , am fost primul tau profesor, ti am fost mama pentru primii tai ani din scoala, zâmbetul tau cald in colțul gurii, cuvântul “Doamna “ spus cu bunătate , nu pot sa-l uit. De ce ,Doamne? De ce -am ajuns sa ne petrecem florile? Dumnezeu sa te ia in sânul lui, sa nu – ti fie frica si nici frig, nu te voi uita niciodată!”, este mesajul transmis de un cadru didactic.

Dezvăluiri emoționante făcute de băiatul dintr-un centru de plasament din Botoșani, care vrea să devină medic. „Cel mai greu moment a fost lipsa afectivităţii părinţilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *