El este copilașul de șapte ani, din Botoșani, care a murit la câteva ore după ce a ajuns la spital. „Este cumplit și devastator… Dumnezeu are nevoie de îngeri”

Copilașul de șapte ani, din Ibănești, care a murit, joi, la spital, la doar câteva ore de la internare provinde dintr-o familie foarte apreciată în comunitate, iar această veste tristă i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut micuț. Inclusiv primarul comunei Ibănești susține că este șocat de această tragedie.

„Este cumplit și devastator…Dumnezeu are nevoie de îngeri…”, a spus Romică Magopeț.

Potrivit cadrelor medicale, copilul a fost adus, joi dimineață, la Spitalul municipal din Dorohoi în stare foarte gravă chiar de părinți cu insuficienţă respiratorie acută.

Copilul era în clasa I și a fost în primele trei zile la școală, însă joi nu s-a mai putut ridica din pat. Băiatul se trezise de dimineață și le-a spus părinților că nu se simte bine, așa că aceștia l-au lăsat în pat să se odihnească. Mama a mers la școală pentru a duce un alt copil de-al său, iar la întoarcere a văzut că starea micuțului s-a agravat și l-a dus la spital.

A fost adus de mamă în brațe la spital, în stare foarte gravă, comatoasă, saturație 30% în oxigen. A fost preluat imediat de trei medici. Pacientul a fost intubat, a fost resuscitat. În câteva minute a intrat în stop cardio-respirator. A venit cu insuficiență respiratorie acută, cu edem pulmonar acut, foarte, foarte grav. Două ore a fost resuscitat. El a venit cu semne de edem pulmonar acut”, a declarat medicul Valerian Andrieș, directorul Spitalului Municipal Dorohoi.

Acum, părinții acestuia se pregătesc să îl înmormânteze cum se cuvine.

Iată câteva dintre mesajele transmise de apropiați:

„ Dragii mei, suntem porfunzi indurerati de auzirea acestei vesti… Domnul sa va ofere mangaire in acest moment atat de dureros, iar micutului David odihna vesnica!”

„Cuvintele sunt greu de rostit în asemena momente.Sincere regrete,condoleanțe! E o tragedie greu de inchipuit.Suntem alături de voi.”

„Fără cuvinte…. Durere de nedescris! Ma rog lui Dumnezeu sa va întărească! Dumnezeu să-l aibă în pază! Un îngeraș…Sincere condoleanțe!”

„Sincere condoleante numi vine sa cred asa ceva este prea dureros parca ca ieri neam intalnit in clasa ca inceput de școală si astăzi nu mai este. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste incercarea asta grea”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com