VIDEO Polițista din Botoșani, lovită în timpul unei altercații, este cea care a salvat o fetiță de trei ani, sechestrată de tată

Polițista din Botoșani, lovită în timpul unei altercații, în fața unui bar de pe Primăverii, este Iulia Froicu, cea care a salvat o fetiță de trei ani, în urmă cu câteva luni, care era sechestrată de tată și amenințată cu o macetă.

Iulia Froicu lucrează de trei ani în cadrul Biroului de Ordine Publică al municipiului Botoșani, iar în 2019, a devenit singura poliţistă din România care a fost premiată la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu „Emblema de Onoare”, cea mai înaltă distincție din Poliția Română.

Ea a convins un bărbat să renunțe la planul său de a ucide fetița.

„-Când am luat-o în brațe mi-au lăcrimat imediat ochii, de parcă era copilul meu! În momentul în care i-am dat mamei fetița, am simțit în ochii acestia o bucurie pe care nu o pot exprima!, a spus atunci Iulia.

Iulia s-a remarcat încă de la începutul carierei sale în Poliție, fiind spaima traficanților de stupefiante din Botoșani.
De asemenea, în 2019, a salvat viața unui bărbat implicat într-un accident rutier.

Potrivit Corpului Național al Polițiților, accidentul a avut loc pe 20 iunie, pe raza localității Mitoc. Agentul de poliție Iulia Froicu se afla, alături de un coleg de-al său, de serviciu și a ajuns imediat la fața locului.

Ajunși la fata locului, înaintea ambulantei, polițiștii au identificat o persoana de 23 ani, pe acostament, având o fractura deschisa la gamba membrului drept inferior. În aceste condiții, Agentul Iulia Froicu a fost cea care a acordat primul ajutor, stopand hemoragia puternica pana la sosirea ambulantei. Conform declarațiilor personalului medical, datorita colegei noastre victima a supraviețuit și nu a fost necesara amputarea membrului, acum aflându- se în afara oricărui pericol”, susțin reprezentanții Corpului Național al Polițiștilor din România.

Polițista a fost lovită în timpul unei altercații

Vineri seară, 20 august 2021, polițista a fost lovită în timpul altercației care a avut loc în fața unui bar de pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, la data de 20 august 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unui bar din municipiu are loc un scandal între mai multe persoane.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului pentru aplanarea conflictului, a procedat la imobilizarea unui tânăr de 31 de ani, care ar fi adresat amenințări unei tinere de 20 de ani și care manifesta un comportament recalcitrant și nu colabora cu forțele de ordine.

În timpul intervenției polițiștilor, mai mulți tineri care se aflau în zonă au încercat să-i împiedice să desfășoare activitățile specifice, motiv pentru care față de aceștia s-a luat măsură sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei.

De asemenea, în timpul procedurii de imobilizare, tânărul de 31 de ani, ar fi aplicat o lovitură în zona feței, unuia dintre polițiști. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.
Imaginile au fost prezentate în exclusivitate de BotosaniNews.ro.

 

3 thoughts on “VIDEO Polițista din Botoșani, lovită în timpul unei altercații, este cea care a salvat o fetiță de trei ani, sechestrată de tată

  1. acolo nu mai este vorba de amenintare ,este vorba de ultraj,opunere la arestare ,instigare la violenta impotriva organelor de stat ,individul ar trebui retinut pentru 30 de zile sau amenda penala ,iar politistul respectiv sa constituie parte civila

  2. Fara sa par rautacios, dar politistei ii cam place ceafa de porc. A obosit din primele momente, de aici si finalul…

  3. @Florin: Exact dar crezi ca se va face dreptate la noi? Prin Botosani sunt tot felul de ratati la astfel de baruri toata vara impreuna cu ale lor curve. Astia ce mm lucreaza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *