VIDEO Polițistă lovită în timpul altercației din fața unui bar din Botoșani

O polițistă a fost lovită în timpul altercației care a avut loc în fața unui bar de pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, la data de 20 august 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unui bar din municipiu are loc un scandal între mai multe persoane.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului pentru aplanarea conflictului, a procedat la imobilizarea unui tânăr de 31 de ani, care ar fi adresat amenințări unei tinere de 20 de ani și care manifesta un comportament recalcitrant și nu colabora cu forțele de ordine.

În timpul intervenției polițiștilor, mai mulți tineri care se aflau în zonă au încercat să-i împiedice să desfășoare activitățile specifice, motiv pentru care față de aceștia s-a luat măsură sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei.

De asemenea, în timpul procedurii de imobilizare, tânărul de 31 de ani, ar fi aplicat o lovitură în zona feței, unuia dintre polițiști. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Totodată, a fost sesizat Parchetul de le lângâ Judecătoria Botoșani cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, urmând ca în funcție de rezultatele cercetările care se efectuează în cauză, să fie luate măsurile care se vor impune.

8 thoughts on “VIDEO Polițistă lovită în timpul altercației din fața unui bar din Botoșani

  1. Toata haita de CHIBITI si instigatorii sa fie trasi la raspundere politaii trebuie sa isi faca datoria iar cel ca a lovit politista sa fie arstata pentru ultraj in zona aia haitele de smecheri isi fac de cap ” cerem pedepse exemplare pentru acesti indivizi care fac legea , ei nu institutiile statului !
    …..POLITIA ISI FACE TREABA COMENTATORUL A INSTIGAT PE CEILALTI SI POPULATIA DIN ZONA , SA FIE ARESTAT PENTRU INSTIGARE SI ULTAJ LA ADRESA INSTITIUTIEI STATALE ! DE CE TALIBANII DE CARTIER FAC LEGEA ACOLO?
    CEREM PEDEPSIREA INFRACTORILOR VOCALI!

  2. populatia cere pedepsirea tuturor celor care au oprit politia de a pune catusele unui individ foarte violent care nu sa supus pentru ca a fost incurajat de cel care si filma si il incuraja la violenta , ar trebui vocalul sa fie pedepsit la fel ca si cei violenti cata au lovit politaii si femaia polisista ! NU NE BATEM JOC DE INSTITUTILLE STATLUI BUNE , RELE NE APARA DE VIOLENTI SI ALTE EXEMPLARE CARE BINE CA SAU FILMAT SI AU ADUS PROBE PENTRU NELEGIUIRILE SI IMPIEDICARE POLITAILOR IN AL ARESTA PE VIOLENT!

  3. De ce nu au fost arestati violentii fata de politai ? vrei sa ajungem ca TALIBANII?? asteptam o reactie a procurului de caz !! violentii si instigatorii sa fie macar 30 zile ca nu mai avem stat de drept unde persoane in stare de ebritate sau nu inurajeaza la nesupunere in fata legii!???
    Pana cand hordele de conssumatori au mai multe drepturi ca politia??

  4. Ne plangem ca oamenii legii isi fac treaba. Bravo lor! Jos palaria Politiei! Avem nevoie de ordine si liniste. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *