Ea este botoșăneanca moartă în accidentul înfiorător cu nouă victime. Fetița sa este în stare gravă

Femeia de 40 de ani, care a murit, luni, în accidentul înfiorător de la Cluj, este din Teioasa- Darabani. Rodica Gheorghița Antonesei lucrează de mai mulți ani în Italia alături de familia sa. Luni se întorcea acasă, dar microbuzul în care se afla a fost izbit violent de un tren, în județul Cluj. Atât ea, cât și fiica sa au ajuns în stare gravă la spital. La scurt timp, Rodica a decedat, iar medicii încearcă să o țină în viață pe fetița sa.

Toate rugăciunile cunoscuților se îndreaptă acum către soțul ei și cei doi copii, fetița aflată pe patul de spital, și un băiat, pentru a reuși să treacă peste pierderea mamei.

Nouă oameni au fost răniți în urma accidentului de microbuz care a avut loc luni dimineată, în localitatea Urișor. Trei dintre ei au fost în stare extrem de grava, iar printre ei, mama în varsta de 40 de ani și fiica ei de doar 10 ani, preluată de elicopterul SMURD. Femeia a avut leziuni mult prea grave, iar luni seară a decedat într-un spital din Cluj-Napoca.

Cele două veneau din Italia pentru a-și vizita familia. Ambele au avut ghinionul să prindă în microbuz exact locurile  de pe partea dreaptă, în care impactul cu locomotiva a fost cel mai puternic. Unul dintre scaune s-a desprins la impact, fiind proiectat în afara mașinii. Fetița de 10 ani este în comă la spital.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *