Botoșăneanca medaliată cu aur la Tokyo va primi o mașină de 31.000 euro

Botoșăneanca Simona Radiș și suceveanca Ancuța Bodnar sunt campioanele olimpice din barca de dublu vâsle și vor fi recompensate cu câte o mașină în valoare de 31.000 de euro. Sportivele noastre vor primi fiecare câte un autoturism hibrid Toyota C-HR Full Hybrid, care costă peste 30.000 de euro.

La Jocurile Olimpice au reușit să obțină medalia de argint Ana-Maria Popescu, la scrimă, Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc la canotaj, 2 rame fără cârmaci, Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu, la canotaj, 4 rame fără cârmaci, care vor primi câte o Toyota Corolla Touring Sports Full Hybrid, în valoare de 26.000 de euro.

De asemenea, sportivii români care s-au clasat în primele șase locuri la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 vor primi sume de bani.

Potrivit playtech.ro,România a încheiat Jocurile Olimpice de la Tokyo cu patru medalii: una de aur, la dublu vâsle feminin, Ancuța Bodnar și Simona Radiș, trei medlii de argint la spadă feminin, Ana Maria Popescu, dublu rame masculin, Marius Vasile Cozmiuc, Ciprian Tudosă, şi patru rame fără cârmaci masculin, Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu, Cosmin Pascari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *