Doi tineri din Botoșani au sechestrat o tânără, au dus-o pe un câmp și au violat-o. Polițiștii i-au reținut

Doi tineri din municipiul Botoșani, de 24 și 15 ani, au fost reținuți, joi, de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale pentru viol în forma continuata și lipsire de libertate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu, în luna mai 2021, aceștia ar fi obligat o tânără de 24 de ani să ii însoțească în mașină, pe un teren din extravilanul comunei Mihai Eminescu și ulterior, într-o zona din municipiul Botoșani, unde, ambii, prin constrângere și violențe, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentați în fața instantei de judecata cu propunere de arestare preventivă.

One thought on “Doi tineri din Botoșani au sechestrat o tânără, au dus-o pe un câmp și au violat-o. Polițiștii i-au reținut

  1. Dar de ce nu spune nimeni că acești doi tineri nu aveau mașină și nici permis auto??? Șoferul care participa cu mașina proprie unde este? Plecat peste granița României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *