Polițist înjunghiat de un tânăr pe o terasă din municipiul Botoșani. Agresorul a fost dus în arestul IPJ

Un agent de poliție din Botoșani a fost înjunghiat de un tânăr, duminică seară, pe o terasă din municipiu. Polițistul, în vârstă de 34 de ani, era în timpul liber, iar la un moment dat, între acesta şi un alt client de la terasă, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit un conflict.

Nervos la culme, tânărul a scos din buzunar un briceag şi l-a înjunghiat pe poliţist în zona omoplatului. După faptă, individul s-a făcut nevăzut, iar polițistul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe.

”În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 18 spre 19 iulie a. c., în timp ce se afla în parcarea din proximitatea unui local public, din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict spontan, acesta, i-a aplicat unui tânar de 34 de ani, din aceeași localitate, o lovitura cu un obiect tăitor ințepător, in zona omoplatului, provocându-i leziuni fizice”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Agresorul a fost identificat luni dimineață, iar polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Tânărul de 24 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ  Botoșani, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

2 thoughts on “Polițist înjunghiat de un tânăr pe o terasă din municipiul Botoșani. Agresorul a fost dus în arestul IPJ

  1. daca era in timpul liber ce titlu e asta? intre 2 tineri e normal. asa si baiatul cu brisca poate e director. imi si dau seama ce impresii de zabalos a avut cel de 34 ani. degeaba nu a scos ala cutitul. data viitoare gura mai mica ca daca esti politist nu esti vreun smecher. angajat la stat sa aperi drepturile oamenilor nu sa ii iei in ras.

  2. Nu doresc sa îmi divulg identitatea, cu toate ca lucrez în serviciul public ipjbt, acel băiat a venit la secția de politie după incident sa explice cele întâmplate, după ce au ajuns și prietenii acelui polițist, acesta a fost încătușat și bătut fara a mai fii ascultat, tot o data a mai venit un martor ce a fost fugărit deoarece era în apărarea,, agresorului” spunând ca acesta a fost agresat de reclamantul civil, și mai ales ca martorul se afla la o masa alăturată și a comunicat agenților ca suspectul a fost umilit în nenumărate rânduri de acel individ, se pare ca dreptatea în oraș ul nostru se face pe cunoștințe, rușine politia Botoșani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *