FOTO & VIDEO Clinică dentară ultramodernă inaugurată la Botoșani! „Noi, cei de la Imperial Dental Care vom trăi să vă facem să zâmbiți”

O clinică dentară la cele mai înalte standarde a fost inaugurată, luni după-amiază, la Botoșani. Este vorba despre Imperial Dental Care, un centru de stomatologie ce își propune să îi facă să zâmbească pe toți cei care îi calcă pragul. Reprezentanții Imperial Dental Care susțin că vor să le ofere clienților un pachet de servicii integrate, astfel încât să poată beneficia de o reabilitare orală complexă și completă, începând de la radiologie, stomatologie generală, ortodonție și implantologie.

Imperial Dental Care vine în sprijinul pacienților cu o serie de oferte și reduceri mari cu ocazia inaugurării clinicii. Pachete cu reduceri de 30, 40 și chiar 50%, dar și carduri de fidelitate îi așteaptă pe cei care vor să își trateze problemele stomatologice.

Este un proiect la care am visat încă de acum 18 ani, de când eram un copil și mi-am dorit să devin stomatolog și să lucrez la propriul meu cabinet. În reamenajarea clinicii și a clădirii au fost investite sute sau poate chiar mii de ore de muncă cumulate, zeci de sacrificii, puține ore dormite pe noaptea, în cea mai mare parte investite de familia mea”, a spus proprietarul clinicii, medicul stomatolog Denis Azamfire.

Clinica a fost amenajată într-un spațiu nou, pe Pietonalul Unrii, în spațiul fostei companii de asigurări ASIROM, cu echipamente moderne, din 2021, iar Denis Azamfire spune că ține foarte mult ca totul să fie curat, îngrijit și frumos, astfel încât pacienții să se simtă în siguranță.

„Încerc să promovez sănătatea orală. Pachetele sunt pe trei trepte: avem Silver, Gold, Imperial, fiecare beneficiază de anumite reduceri crescendo. Despre calitatea actului medical, acesta este realizat de niște oameni care s-au implicat foarte mult. Eu am intrat pe locul IV la facultate, m-am menținut bursier cinci ani, viitoarea soție, logodnica, la fel și ea, bursieră. Suntem niște oameni serioși care încercăm să facem totul. Am studiat la UMF. M-am întors înapoi acasă pentru că efectiv încerc să promovez sănătatea orală. Eu știu că este greu, știu că oamenii nu au bani, dar de asemenea încerc să îi ajut prin pachete de reduceri și carduri de fidelitate”, a mai spus medicul Azamfire.

Pentru mai multe detalii puteți suna la 0770.799.687 sau puteți merge direct la sediul clinicii Imperial Dental Care de pe strada Octav Băncilă, nr.33. De asemenea, puteți trimite email la adresa [email protected].

 

4 thoughts on “FOTO & VIDEO Clinică dentară ultramodernă inaugurată la Botoșani! „Noi, cei de la Imperial Dental Care vom trăi să vă facem să zâmbiți”

  1. Felicitari!O clinica dentara la cele mai ridicate standarde care ofera servicii de cea mai inalta calitate, formata din profesionisti foarte bine pregatiti.Recomand cu incredere la serviciile acestor doctori extrem de seriosi si implicati, gata oricand sa vina in ajutorul pacientilor!Mult succes!

    1. Asa este!Foarte bine pregătiți și foarte omenosi!
      Mergeți și va veți convinge!
      Cei mai buni dintre cei buni!
      Bravo!Felicitări!

  2. Clinica de top!
    Profesionalism și încredere!
    Recomand cu drag pentru toate persoanele care au nevoie de aceste servicii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *