Sfâșietor! Un tânăr din Botoșani a murit în Germania. Familia are nevoie de ajutor pentru a-l înmormânta creștinește

Un tânăr de 25 de ani, din județul Botoșani, a murit înecat în Germania. Este vorba despre Bogdan Bostan, din localitatea Drăgușeni, care se afla la muncă în Germania. Sfâșiată de durere, familia acestuia are acum nevoie de ajutor pentru a-l repatria și pentru a-l înmormânta creștinește.

„Nu sunt pe lumea asta cuvinte pentru a alina durerea părinților lui Bogdan Bostan, a familiei, iubitei, prietenilor la plecarea lui atât de fulgerătoare la numai 25 de ani, în ape tulburi… Peste povara asta grea, e pierderii, se adună și povara repatrierii din Germania. Deloc ieftină. Cel puțin 2.500-3.000 de Euro, din ce știu. Hai să punem mână de la mână, fiecare cât poate, să sprijinim familia (Ghiță Bostan) în aceste momente grele.

Nu doar repatrierea costă, mai sunt și alte orânduieli de făcut, tot cu bani… În sat, la magazinul Viorelei Mihalache (zona Mihădean), e o urnă de donații. Puneți/trimiteți acolo cât vă lasă inima, vă rog. Ban pe ban se adună și Bogdan își va putea dormi somnul în pământul pe care a crescut, aproape de părinții săi îndurerați… Cei care vor sa doneze pot sa depună în contul RO14CECEC001946355629411 nume titular e Bianca Bostan”, este mesajul transmis de Alysa Aly.

Rudele, prietenii, foștii colegi ai acestuia au transmis nenumărate mesaje de regret pe rețelele de socializare după moartea acestuia.

One thought on “Sfâșietor! Un tânăr din Botoșani a murit în Germania. Familia are nevoie de ajutor pentru a-l înmormânta creștinește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *