Polițistul zilei! O tânără polițistă din Botoșani a convins un individ să renunțe la planul său de a ucide o fetiță de patru ani

O tânără de 23 de ani din Botoșani este fără doar și poate Polițistul Zilei! Iulia Froicu, din cadrul Biroului de Ordine Publică, Poliția municipiului Botoșani, a convins un bărbat să renunțe la planul său de a ucide o fetiță de patru ani.  Încadrată în anul 2018, Iulia s-a remarcat încă de la început, fiind spaima traficanților de stupefiante din Botoșani.

La doar 21 de ani a fost decorată cu Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincție din Poliția Română, pentru faptul că i-a salvat viața unui bărbat. Câteva luni mai târziu a golit încărcătorul pistolului după o mașină burdușită cu țigări de contrabandă.

Sâmbătă, un apel la 112  anunța că un bărbat s-a încuiat în casă și amenință că va omorî cu cuțitul o fetiță de doar 4 ani dacă va încerca cineva să intre în apartament. Iulia a negociat 15 minute cu cel care amenința că va ucide fetița și a reușit într-un final să-l convingă să predea copila polițiștilor, după care a fost încătușat. Fetița este în siguranță și a ajuns în grija mamei.

„Da, și-a făcut datoria pentru care, dvs., cetățenii, plătiți acele taxe și impozite. Dar simt că Iulia merită toată aprecierile noastre. Are doar 23 de ani, este enervant de tânără și extrem de dedicată profesiei. Mi-aș încredința, fără ezitare, viața în mâinile ei”, spun colegii acesteia, într-un album Polițiști cu care ne mândrim.

FOTO & VIDEO! Un bărbat a pus pe jar organele de ordine din Botoșani, după ce a amenințat că se sinucide, cu copilul lângă el. Mascați, jandarmi și pompieri, la fața locului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *